Sådan opretter du nemt din stand hos Second Love

Step 1.

Gå ind på følgende side: https://second-love.dk/opret-konto

Step 2.

Lige under “LOGIN”- knappen, vælg “Opret en konto”

(Hvis ikke du har haft stand hos os tidligere)

Step 3.

Udfyld alle felter og tryk “Opret”

Step 4.

Din konto er nu oprettet og du kan logge ind 🙂

Step 5.

Godkend Terms of service hos Zellr vores IT platform

Step 6.

Du kommer herefter til en oversigt over nyheder, i den grønne bar i venstre side, skal du vælge at booke en reol(man kan også booke en stand her)

Step 7.

Reserver en reol/stand via enten tidsplanen eller via kortet. Vi anbefaler kortet da du får et overblik over hele butikkens indretning.

Børnestande nr: 3-123

Boligstande nr: 348-393

Damestande nr: 135-143 og 400-476

Step 8.

Færdiggør din reservation med antal dage, og godkend.

Step 9.

Betal enten via betalingslink derinde, eller betal i butikken når du opsætter din stand.

Step 10.

Opret dine produkter via app’en Zellr (IOS/iphone) (Android) brug dine login detaljer fra hjemmesiden.

Derfor skal du sælge dit brugte tøj hos Second Love

Har du nogensinde stået foran dit overfyldte skab og følt dig overvældet af mængden af tøj, sko og tasker du sjældent eller aldrig bruger? Over tid kan vores garderober hurtigt blive overfyldte med tøj og accessories, som nok er en situation, mange af os kender alt for godt. Hos Second Love giver vi dig mulighed for at rydde ud i dit skab og give dine bedre brugte gemmer nyt liv på en nem og bekvem måde.

Second Loves koncept for salg af secondhand

Vores koncept er enkelt og effektivt: Du lejer en stand hos os i 2-5 uger hvor du her kan sælge ud af dit eget bedre brugte tøj samt tilbehør og ikke mindst ungernes tøj de er vokset ud af. Du kan også sælge legetøj og udstyr til de små. I Second Love finder du også en lækker boligafdeling hvor du kan sælge ud af dine bedre brugte bolig ting. Det er den perfekte løsning for dig samtidig med at du tjener ekstra penge. Når du lejer en stand hos Second Love, er det nemt og bekvemt at taste sine varer ind i vores app – her kan du også følge med i dit salg. Du prismærker tøjet og vi tager os af markedsføring, salg og håndtering af betaling. Du betaler en stand leje samt 20% i kommission.

Second Love er det perfekte sted at nå ud til en bred kundegruppe når du ønsker at sælge ud af dine bedre brugte gemmer. Vores venlige personale står altid klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi stræber efter at skabe en positiv og imødekommende atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og velkommen.

Fordele ved at sælge ud af dit brugte tøj og tilbehør

Ved at sælge ud hos Second Love, får du ikke kun bedre plads i dit skab. Du tjener penge og samtidig støtter du op om vores mission. Vi ønsker at fremme bæredygtig mode, forbruge mindre og genbruge det vi allerede har. Ved at sælge og købe secondhand – bidrager du til at mindske ressourceforbruget og sætte fokus på bæredygtighed og miljø.

Så hvorfor vente? Ryd ud i dit skab, lej en stand hos Second Love og sælg dit brugte tøj, dine sko og tasker og ungernes brugte tøj og legetøj på en nem og bekvem måde. Besøg vores butik i dag og lad os hjælpe dig med at få dine varer solgt. Velkommen til Second Love, hvor dine bedre brugte gemmer kan få ny betydning og værdi for en anden.

1. Ryd ud i dit skab og gør plads til det, du virkelig bruger

At have et overfyldt skab kan være stressende og uoverskueligt. Ved at sælge dit brugte dametøj hos Second Love, kan du få ryddet ud i dit skab og frigøre plads til det, du virkelig bruger og elsker. Lad os hjælpe dig med at skabe en garderobe, der kun indeholder stykker, der bringer dig glæde og selvtillid hver dag.

2. Giv dit tøj nyt liv hos andre

Det tøj, du ikke længere bruger, kan være GULD for andre. Ved at sælge det videre igennem vores secondhand shop, er du med til at skabe en cirkulær økonomi, hvor tøj får mulighed for at blive brugt igen og igen, hvilket reducerer behovet for at producere nyt. Dermed er det en positiv gevinst for miljøet, når du bidrager til at sælge og købe brugt tøj.

3. Tjen penge på tøj, du alligevel ikke bruger

Når du vælger at sælge dine bedre, brugte ting og tøj hos Second Love får du mulighed for at tjene penge. Flere af vores kunder oplever en stor fortjeneste på deres tøj og de ting de alligevel aldrig brugte. Det er en win-win situation – du får ryddet op derhjemme, tjener ekstra penge, samtidig med at dit brugte tøj får nyt liv hos en anden person.

4. Støt bæredygtig mode og genbrug

Ved at vælge at købe og sælge brugt tøj hos Second Love er du med til at støtte bæredygtig mode og genbrugskulturen. Du giver dit brugte tøj mulighed for at blive brugt igen og hjælper med at mindske behovet for nye produktioner af tøj, hvilket reducerer miljøpåvirkningen. Samtidig støtter du en lokal secondhand shop, der værdsætter kvalitet, stil og bæredygtighed.

5. Få en nem og bekvem salgsoplevelse

At sælge dit brugte tøj hos Second Love er nemt og bekvemt. Du kan booke din stand til salg af brugt dametøj, børnetøj, og bolig interiør direkte her på vores side, eller du kan besøge butikken hvis vi skal hjælpe dig. Vi tager os af markedsføring, salg og håndtering af betalinger, så du kan slappe af. Du kan nemt og  bekvemt følge dit salg direkte fra vores app.

Så hvorfor vente? Ryd ud garderoben, giv dit brugte tøj nyt liv hos andre, tjen ekstra penge og støt samtidig bæredygtig mode og genbrug ved at sælge dit tøj hos Second Love. Besøg os i dag for at høre mere eller book din stand direkte her på siden – det bliver ikke meget nemmere.

Book en stand til salg af secondhand allerede i dag!

Hvis du er blevet motiveret til at få ryddet ud i alt dit brugte tøj eller børnenes garderobe, så book en stand allerede i dag her på vores hjemmeside eller kontakt os i dag for at høre om mulighederne.